Agenda Evenimente Marketing 2018 - by Business Results

Ești în căutare de soluții aplicate, tendințe relevante, ai nevoie de idei fresh sau pur și simplu, faci parte din comunitatea oamenilor pasionați de Marketing, Resurse Umane sau Tech și vrei să faci sharing de experiențe?

Echipa Business Results a realizat pentru ține o trecere în agendă a celor mai importante evenimente din perioada următoare și până în toamnă, conferințe și cursuri, la care poți merge, începând cu luna în curs și până în toamnă, care te pot ajuta să te dezvolți atât pe plan professional, cât și personal.

1. Bucharest Technology Week, 14-20 mai 2018, București, Athenee Palace Hilton și Piața Universității.

Mai sunt doar câteva zile, până când, pentru al treilea an consecutiv, Capitala se va transforma într-un hub al tehnologiei de ultimă generație prin festivalul Bucharest Technology Week. Ediția a treia a festivalului se va desfășura între 14-20 mai, în două locații principale ultracentrale, Athénée Palace Hilton și Piața Universității, precum și în alte zeci de spații ale partenerilor, și va conecta profesionișți și consumatori cu cele mai recente inovații tehnologice, peste 1.400 de lideri din mediul de business, vizionari și inovatori, aproximativ 18.000 de fani tech, din Capitală.
Nume sonore din toată lumea și-au confirmat deja prezența în calitate de speakeri la conferință, printre care reprezentați ai NASA, Fujitsu, Linkedin, Twitter, Microsoft sau UiPath. Pentru a consulta întreaga listă de speakeri și prețuri puteți accesa pagina event-ului aici.

2. Speakings – HR Edition: Punct. Și de la capăt. 17 Mai 2018, București

Cei de la Revista Cariere organizează în data de 17 mai un eveniment dedicat celor preocupați de public speaking, ca metodă de dezvoltare experiențială, atât din punct de vedere professional, cât și personal. Conceptul propus de aceștia pune în mișcare schimbări și transformări în comunicarea dintre oameni, depășește bariera unei conferințe clasice de Resurse Umane și invită participanții la discuții libere pe marginea subiectelor de interes imediat. Printre speakerii oficiali, deja anunțați în conferință se numără și Alexandru Aldoescu, Head of HR, Samsung Electronics România, Eugen Gane, HR Area Leader for South East Europe, IBM, Gabriela Constantinescu, HR Director, Piraeus Bank, Oana Trucă, HR Manager, Skanska, Diana Voicu, HR Manager, BDO România, Alina Butnaru, Learning & Development Advisor, Deutsche Bank, Sorina Priceputu, HR Manager, OLX Group și Mihaela Berechet, Director of Talent Management, Optymyze.

Evenimentul are loc la Imperial Ballrooms (Salon Elisabeta), începând cu ora 09.30 – 14.00.

3. Forbes Heroes, 19 mai 2018, București, Arcub Gabroveni.

Într-un moment în care mentorii sunt mai necesari ca niciodată̆, conferința anuală̆, organizată de cei de la Forbes Heroes, ajunsă deja la cea de-a cincea ediție, ne oferă̆ o nouă̆ ocazie de a-i cunoaște pe aceia care își dedică̆ timpul, energia și resursele pentru a construi o societate mai bună̆ în România. De la afaceri la atletism, politică̆, artă̆ și filantropie, erorii descoperiți de Forbes promovează curajul, determinarea și abilitățile pe care aceștia le au și care pot aduce schimbarea în viața altora.

Dacă vrei să-i cunoșți și tu, să-i aplauzi sau chiar să li te alături în activitățile pe care le întreprind, înscrie-te la eveniment aici.

4. Best Marketing – 23 Mai 2018, Arcub, Lipscani 84-90

Tu știi care e secretul celor mai buni oameni de marketing? Dacă eșți interesat de industria de marketing, comunicare sau branding, dacă îți dorești creșterea vânzărilor și cauți strategii eficiente de marketing, atunci Best Marketing este locul la care trebuie să fii.
Conferința reunește specialișți din marketing, publicitate și comunicare, top advertising spenders și manageri de top, într-o discuție despre provocările și oportunitățile actuale în marketing.
Evenimentul este organizat de cei de la Revista Biz.ro, iar lista de speakeri confirmați poate fi consultată pe pagină oficială.

5. GPeC Summit, 29-31 Mai 2018, București.

De 13 ani, GPeC este considerată cea mai importantă serie de evenimente E-Commerce și Marketing Online din România și Europa de Est. Evenimentul de referință din domeniu va avea loc în perioada 29-30-31 Mai la Bucureșți, iar printre primii speakeri anunțați care vor urcă pe scenă GPeC SUMMIT se numără:

• Peep Laja (Founder & CEO ConversionXL) – Expertul nr. 1 la nivel internațional în Optimizarea Conversiilor, potrivit PPC Hero;
• Jeff Bullas – Nr. 1 Content Marketing Influencer la nivel global, potrivit Onalytica;
• Karl Gilis (Co-Founder AG Consult) – supranumit The Conversion Comedian pentru modul în care îmbină conținutul premium transmis cu analogii amuzante de viață;
• Aleyda Solis (Founder Orainti & Internațional SEO Consultant) – inclusă în Topul Forbes „10 Digital Marketing Specialists to Follow”;
• Jim Sterne (Chairman Digital Analytics Association) – unul din Pionierii Marketing-ului Online încă din 1994, autor a nu mai puțîn de 12 cărți, ultima lansată în 2017: “Artificial Intelligence for Marketing: Practical Applications”;
• Jeff Sauer (Founder Jeffalytics) – aflat în Top 25 al celor mai Influenți Experți PPC la nivel internațional, specialist recunoscut în Google Analytics și Google AdWords.

6. ICEEfest, 14-15 iunie 2018, București.

Dacă sunteți pasionați de tot ceea ce înseamnă tehnologia, digitalul și vreți să fiți mereu la curent cu noutățile, poate că n-ar fi rău dacă ați participa la cel mai mare festival axat pe digital și tech din Sud Estul Europei. Ca în fiecare an, evenimentul își propune să aducă laolaltă peste 130 de experți în tehnologie și digital de top de pe întreg mapamondul și peste 2500 de participanți din peste 20 de țări.
Dacă vei participa la eveniment, vei putea accesa un conținut variat și de calitate prin participarea la conferințe și cursuri master, cât și la zonele dedicate – indoor și outdoor, unde vei putea testa cele mai noi device-uri, tehnologii sau soluții media.

Familia iCEE este formată din iCEE.fest (festivalul principal care are loc anual în luna iunie, în Bucureșți), iCEE.health (satelitul care acoperă partea de sănătate – eHealth), iCEE.news (platforma de publicitate) și iCEE.academy (platforma de educație și eLearning).

 

7. Influencer Marketing Conference, 11 iulie 2018, București.

 

O bună parte din specialiștii de comunicare și marketing privesc influencerii, ca pe o tactică de viitor. Dacă eșți curios să afli ce anume înseamnă conceptul de Influencer și cum anume poți optimiza strategiile de marketing pentru brandul pentru care lucrezi, atunci nu trebuie să ratezi prima ediție Influencer Marketing Conference, care va avea loc pe 11 iulie, la București. Evenimentul este organizat de Evensys.

 

8. Social Media 2018 for Parents, 19 iulie 2018, Hotel Caro, București.

 

Dacă ești blogger și pe deasupra și părinte, Social Media for Parents te așteaptă, pe data de 19 iulie 2018 la Hotel Caro, din București.
Conferința organizată de către cei de la Webstock, Social media for Parents reunește părinții activi în mediul online și specialiști în comunicare și digital pentru a dezbate tendințele în parenting, idei de promovare și noutăti din social media.

 

9. Employer Branding Conference, septembrie 2018

 

Peste 150 de profesionișți locali în HR și comunicare se vor întâlni pentru a doua oară în 2018 la conferință Employer Branding Conference, organizată de Evensys, pentru a discuta despre cele mai inovative strategii și instrumente utilizate în marketing de angajatori.
Conferința este un must pentru angajatorii care doresc să îmbunătățească și să descopere mai multe despre traseul parcurs de angajat: recrutare, training & retenție. Dată fiind rata șomajului din ultimii ani, retenția angajaților reprezintă un topic de interes pentru companii.

 

10. Webstock, 5 octombrie 2018

 

Webstock nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cel mai mare eveniment de social media din România, reunește comunitatea pasionaților de online și aduce în prim- plan ultimele tendințe din social media. În cadrul event-ului vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul românesc, din ultimul an.

 

11. Future of Media Conference, 23 noiembrie 2018, Ramada Parc, București.

 

În 23 noiembrie 2018 Future of Media aduce în prim plan cele mai noi tendințe, strategii de comunicare eficiente în diferite mijloace media, tactici pentru dezvoltarea și extinderea campaniilor de marketing. Cum se schimbă media, ce influențează consumatorul și mai ales care este impactul digitalului în comunicarea dintre brand-uri și clienții lor. Specialiști din domeniu vor dezbate teme actuale, provocările și oportunitățile industriei și efectele pe care noilor tehnologii le au asupra domeniului publicității, mobile și a altor platfome media. Unul dintre principalele obiective ale evenimentului va fi acela de a forma o imagine de ansamblu a viitorului și schimbărilor pe care noile media le au asupra jurnalismului, publicității și mediului mobile.

Bianca Dumitriu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *