10 evenimente de Marketing și E-commerce

Toamna se numără bobocii și evenimentele de marketing și e-commerce. Noi am construit o listă cu 10 evenimente pe care ți le recomandăm. Dintre acestea, 8 sunt în București, unul este on-line și unul în Cluj-Napoca. Selectează-le pe cele potrivite pentru tine și profită de ofertele Early Bird!

1. Gomag Virtual Summit: 26-28 septembrie 2017, organizat de Gomag

Gomag Virtual Summit este o conferință online cu acces gratuit care va avea loc în perioada 26-28 Septembrie și în cadrul căreia se vor aborda subiecte ca: SEO, social media, promovarea și creșterea unei afaceri sau organizarea unei firme.
Gomag Virtual Summit durează trei zile, fiecare zi fiind axată pe un subiect important pentru afacerea ta: Search Day, Social Day, Growth Day.
Poți participa de la birou, de acasă sau din concediu pentru că totul se întâmplă 100% online. Cei 36 speakeri care vor vorbi în cadrul summitului au zeci de ani de experiență în online, timp în care au acumulat suficiente cunoștințe pentru a-ți putea oferi sfaturi relevante și soluții testate.
În plus, vei putea interacționa cu ei în timpul sesiunilor live pentru a le pune întrebări despre problemele care te preocupă.

Mai multe despre program, speakeri și înscriere, găsești aici: https://summit.gomag.ro/

2. Webstock – 29 septembrie 2017, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone

Comunitatea online locală își dă întâlnire la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, pentru ediția Webstock cu numărul 10, cel mai mare eveniment de social media din România. Acest eveniment de o zi va include Conferințele Webstock și Premiile Webstock.
Conferințele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.
Premiile Webstock oferă recunoaștere celor mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în România în ultimul an.
Îți poți asigura participarea la eveniment prin achitarea taxei de 200 RON + TVA sau poți solicita acreditare ca blogger pentru acces Full-Day sau ca specialist pentru acces Half-Day.

Mai multe despre program, speakeri și înscriere, găsești aici: https://www.2017.webstock.ro/

3. UX Bucharest: 3 – 6 octombrie 2017, Hotel Sheraton București, organizat de Asociația Română de User Experience Design

Este un eveniment dedicat UX (User Experience) și CX (Customer Experience), care se desfășoară pe parcursul a 4 zile, la Hotelul Sheraton. Prima zi este dedicată workshopurilor de CX, următoarele 2 celor de UX, iar ultima zi este zi de Conferință.
Dacă acest eveniment full fill de speakeri străini este pentru tine, ar trebui să te grăbești cu înscrierea, întrucât mai sunt locuri disponibile doar la ziua de conferință (prețul este de 265 euro, TVA inclus), celelalte zile fiind sold out.

Mai multe despre program, speakeri și înscriere, găsești aici: https://2017.uxbucharest.com/

4. Internet & Mobile World (IMW): 4 – 5 octombrie 2017, Romexpo București, organizat de Universum Events

Anual, timp de 2 zile, Internet & Mobile World, devine un important hub de tehnologie în regiune, reunind atât companii de IT, cât și agenții de dezvoltare web și de comunicare online. Este cea mai mare expo-conferință B2B de tehnologie și IT din Europa de Sud-Est, aducând laolaltă furnizorii și utilizatorii soluțiilor digitale, mobile și de software și este un cadru important de networking, în cadrul evenimentului putând fi găsite zone special amenajate pentru discuțiile dintre participanți. Astfel, evenimentul este organizat în 3 arii: Learning, Networking și Doing Business.
Learning = 6 scene de conferințe = Main Stage, Marketing & Innovation Stage, Digital & E-commerce Stage, SMBs & Enterprise Solutions Stage, Developers Stage, Security Stage
Networking = 5 spații dedicate = Innovation Area, Marketing Innovation Networking Area, Digital Networking Area, Enterprise Networking Area, Development Networking Area
Doing Business = 4 arii expoziționale = Devices & Internet of Things Solutions, Digital & E-Commerce Solutions, Business Software & Cloud Solutions, Infrastructure & Information Security Solutions
Costurile de participare diferă în funcție de conferințele la care dorești să participi și pornesc de la 15 euro. În plus, se acordă și discounturi de grup.
Mai multe despre program, expozanți, speakeri și înscriere, găsești aici: https://imworld.ro/

5. TeCOMM: 24 – 25 octombrie 2017, Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca, organizat de Libero Events

TeCOMM este evenimentul de referință din Europa de Est dedicat exclusiv industriei eCommerce. Tematica noii ediții TeCOMM Cluj este “Haute Couture your eCommerce business” și propune o abordare dincolo de banal cu accent pe atenție la detalii, experiențe de cumpărare adaptate consumatorului, produse de calitate, personalizarea platformei de eCommerce sau echilibrul între așteptări și rezultat.

Peste 40 de lideri în industrie prezintă an de an noutățile și trendurile în domeniu, iar noua ediție TeCOMM îți aduce valoarea adăugată pe care o căutai în dezvoltarea afacerii tale.
Prima zi de eveniment este dedicată workshop-urilor, iar cea de-a doua prezentărilor.

Workshop-urile se desfășoară în 5 săli paralele:

- The Catwalk Stage (dedicat magazinelor online din industria fashion)
- Masterclass SEO (profesioniști SEO)
- Markday Stage (workshopuri dedicate specialiștilor de marketing)
- Antreprenor pe www (exclusiv proprietarilor de magazine online)
- Start Up Area – Powered by eMAG Marketplace

Costul de participare pentru cele 2 zile este de 89 euro + TVA.

Mai multe despre program, speakeri și înscriere, găsești aici: https://cluj.tecomm.ro/

6. Retail Arena: 25 – 26 octombrie, Hotel Sheraton, București, organizat de InternetCorp

Retail Arena aduce față în față retailul modern și cel tradițional pentru un schimb win-win de strategii și tehnici de fidelizare a consumatorilor pe o piață în care viteza contează, iar digitalul este o verigă ce nu poate lipsi din lanțul comerțului omnichannel.
Programul este modular și îți permite să alegi ce este mai relevant pentru tine. 2 zile de conferință, workshop-uri, zona expo și networking aplicat.
Costurile pornesc de la 39 euro, TVA inclus pentru un workshop și ajung la 179 euro, TVA inclus pentru participare în ambele zile.

Mai multe despre program, speakeri și înscriere, găsești aici: https://www.retailarena.ro/2017/ro/

7. eTravel Conference: 26 octombrie 2017, Hotel Ramada Parc, București, organizat de Evensys

eTravel Conference este cel mai mare eveniment național de afaceri și promovare online dedicat industriei de turism din România și vizează tendințele din turismul online precum marketingul online, search marketing, social media și reputația online a brandurilor și oferă oportunitatea de a întâlni experți din domeniu, de a analiza diferențele dintre advertising-ul tradițional și cel online, de a decide mijloacele prin care pot fi targetați potențialii clienți și de a înțelege cum poate fi folosită tehnologia motoarelor de căutare ca un instrument de marketing.
Ziua va fi împărțită în 3 sesiuni: Conferință, Workshop-uri și Gala eTravel Awards 2017.

Taxa de participare este 120 euro + TVA, preț Early Bird valabil până la data de 1 octombrie.

Mai multe despre program, speakeri și înscriere, găsești aici: https://www.2017.etravelconference.ro/

8. GPeC Summit: 14 – 15 noiembrie 2017, Crystal Palace Ballrooms, București

Evenimentul Anului în E-Commerce și Marketing Online îți va aduce speakeri internaționali și români de prestigiu, keynote-uri și panel-uri de dezbatere în cadrul cărora poți adresa întrebările tale de e-commerce la care ai dorit mereu să știi răspunsul.
Surprizele majore țin de speakerii care vor urca pe scena GPeC – adevărate personalități internaționale în E-Commerce & Marketing Online, precum Neil Patel, Amy Harrison sau Oli Gardner. Seara de 15 noiembrie îți aduce cea de a 12-a ediție anuală a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerțul Electronic Românesc.

Înscrierile la GPeC SUMMIT au început deja, iar până pe 23 octombrie poți beneficia de o ofertă specială Early-Bird de doar 109 EUR + TVA/persoană pentru ambele zile de GPeC SUMMIT!

Mai multe despre program, speakeri și înscriere, găsești aici: https://www.gpec.ro/gpec-summit-noiembrie/

9. Zilele BIZ: 20 – 24 noiembrie 2017, ARCUB Gabroveni, București, Revista Biz

Zilele Biz este cel mai mare eveniment business-to-business din România. Eveniment de referinţă în mediul de afaceri românesc, Zilele Biz se adresează în fiecare dintre cele cinci zile câte unui domeniu de business: Ziua 1- Antreprenoriat, Ziua 2- Inovaţie, Ziua 3 – Management, Ziua 4- CSR, Ziua 5- Media şi Marketing.

Mai multe despre program, speakeri și înscriere vei găsi pe pagina evenimentului în cel mai scurt timp: https://www.revistabiz.ro/eveniment/zilele-biz-2017-editia-16/

10. Future of Media: 23 noiembrie 2017, București, organizat de Evensys

Future of Media aduce în prim plan cele mai noi tendințe, strategii de comunicare eficiente în diferite mijloace media, tactici pentru dezvoltarea și extinderea afacerilor din industrie.
Mai multe despre program, speakeri și înscriere vei găsi pe pagina evenimentului în cel mai scurt timp: www.futureofmedia.ro. Până atunci poți vedea pe site-ul evenimentului cum a fost la ediția din 2016.

Alexandra Nistorac
alexandra.nistorac@results.ro

Let's Do Business Together! Senior Account Manager @ Business Results

Nu a comentat nimeni la acest articol.

Spune-ți părerea:

RomaniaEnglish