Google Keep

Google Keep este o aplicație gratuită oferită de Google pentru păstrarea notițelor, disponibilă pe toate dispozitivele: PC (web), Android și iOS.

Deoarece este un produs Google, păstrează sincronizarea cu contul Google, deci este întotdeauna actualizat indiferent de dispozitivul pe care îl utilizezi.

Există chiar și o extensie Chrome pentru a face mai ușor adăugarea de lucruri pe care vrei să le păstrezi în timp ce le găsești.

Poza 1

Am folosit “Google Keep” încă de la început și în prezent îl folosesc aproape în fiecare zi pentru a păstra diferite notițe, liste de cumpărături, linkuri, poze și altele.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le poți face in Keep:

 • Liste de cumpărături sau “lucruri de făcut” cu bife

Poza 2

 •  Poți colora notele pentru a le clasifica mai bine

Google Keep permite schimbarea culorii notelor, fiind o modalitate excelentă de a păstra lucrurile organizate. De exemplu, poți face toate notele legate de locul de muncă albastru, listele de alimente verde și notele de hobby roșii. Spre exemplu, atunci când vei avea nevoie să găsești rapid ceva legat de muncă, poți căuta rapid în notelor albastre.

Poza 3

 •  Poți eticheta notele pentru a le stoca pe categorii

Poți adăuga etichete pentru a ține notele organizate, iar dacă ai o mulțime de note, un sistem de etichetare bun poate fi salvator de vieți.

Pentru a adăuga etichete la note, apeși pe butonul de meniu din notă și apoi alegi opțiunea “Adăugați etichetă”.

Poza 4

 •  Poți colabora cu alte persoane pe aceași notă

Poza 5

 •  Poți seta alarme/notificări

Poți folosi o altă aplicație pentru alarme/notificări, însă dacă vrei să păstrezi toate listele, notele și notificarile într-un singur loc, Keep poate face și asta pentru tine. Deschizi meniul principal din bara laterală și apoi alegi opțiunea “Notificări”.

Keep poate pune acestă notificare și în calendarul Google, ceea ce reprezintă un avantaj. Dar dacă vei face asta, vei primi probabil notificări duble.

Poza 6

 •  Poți desena, adăuga poze și chiar înregistrări audio (în versiunea pentru mobil)

Poza 7

Pentru a adăuga oricare dintre aceste lucruri la o notă existentă, apeși butonul “+” din partea de jos, apoi alegi ce dorești să introduci în notă.

Poza 8

Dacă scrii un text utilizând funcția “desenare” poți, de asemenea, să-l transcrii într-o notă prin utilizarea opțiunii “Luați textul din imagine”.

Poza 9

Google Keep este simplu. Nu are un editor de text de genul Evernote, dar este destul de puternic pentru note simple. Este minunat pentru liste și pentru a scrie idei rapide. Listele partajate funcționează excelent pentru o familie, prieteni sau colegi de birou, iar sistemele de codare a culorilor și de etichetare păstrează lucrurile curate și organizate. Dacă nu ai încercat Keep până acum și cauți un nou mod de organizare, acordă-i o șansă.

 

Bogdan Martin

Cu o experiență de 13 ani, este cel care se ocupă de procedurile administrative și financiare ale agenției. Pe lângă corectitudinea și promptitudinea operțiunilor monetare, are grijă să asigure condițiile optime de lucru. O fire pragmatică și calculată, Bogdan este elementul statornic într-un mediu de lucru definit de posibilități și variabile.

2 comentarii

 • Alexandru Mariutan

  28.03.2019 la ora 23:54

  Buna ziua,

  Este o aplicatie utilă, mi-aș dori să se sorteze automat crescător după primul caracter.
  Personal nu am reușit să folosesc aplicatia pe PC
  Am impermanenta mesajul
  ”Momentan, nu se poate realiza conecsiune
  Incercati din nou mai tarziu”

  Pe telefonul android pot folosi aplicatie in forma simpla, adica nu se actualizeaza nici cu PC-ul nici cu tableta.
  Iar pe tableta nu vrea de nici un felsa. Ai senzatia ca sa tot incarca si nu se mai termina.

  Imi poate da cineva un sfat sau sa-mi explice nepriceperile mele in activarea Google Keep si sincronizarea PC, telefon, tabletă

  Cu consideratie

  Alexandru Mariutan

  0731539234

  Răspunde

  • Bogdan Martin

   29.03.2019 la ora 09:12

   Buna ziua,

   Pentru ca aplicatia sa se sincronizeze cu toate dispozitivele, trebuie sa fiti logat pe toate acestea cu contul de google folosit pe telefon si sa aveti activata conexiunea la internet
   Pentru a folositi aplicatia pe PC, accesati linkul: https://keep.google.com/ si va logati cu contul google folosit pe telefon.

   Sper sa va fie de folos aceste informatii.
   O zi frumosa!

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *