Ne distrăm cu marketing-ul şi facem scenarii de succes din 2004

Jonglăm cu instrumentele de promovare şi creăm campanii relevante pentru clienţii noştri.

Am strâns în portofoliul nostru cele mai diverse şi jucăuşe proiecte.

Promovarea noastră este focusată pe rezultate

ROI (Return on Investment) este obiectivul tuturor campaniilor noastre.

middle-page_foto-team

Indiferent de campania sau instrumentul folosit, ne place să ne implicăm şi să fim consultanţii tăi de încredere, să fim regizorii campaniilor, nu doar operatorii de platou.

Premier Google Partner

Membru SEMRO

Contactează echipa de producţie

Studioul nostru de producţie are o echipă tânără şi mereu gata de acţiune:

Echilibrul între nevoia de comunicare, orientarea către oameni şi eficienţa în business, Eliza este GM-ul care încearcă să le îmbine pe toate cu succes.

Eliza

Producer

Cel mai organizat Art Director, Alex are o experienţă de 8 ani pe zona de Account Management şi gestionează conturi de marketing online şi offline.

Alexandra

Art Director

“Coregraf” experimentat în setarea şi strategia campaniilor de Google AdWords şi alte proiecte online, Veve are soluţiile tehnice să pună lucrurile în mişcare.

Veve

Special Effects Director

Cu experienţă de peste 6 ani în Project Management şi Account Management, Andra îşi doreşte să pună un strop de culoare în fiecare proiect fie că este online sau offline.

Andra

Art Director

Master Yoda într-ale Excel-ului, Florin se ocupă de bazele de date şi face selecţiile perfecte, astfel încât să iasă “ţiplă” cum ne place să spunem. Şi face asta de 13 ani. He is the best of the best!

Florin

Casting Manager

Frenetică și neastâmpărată, Bianca mizează pe emoții și comunicare strategică când vine vorba de Online Management. Master in Power of Intuition.

Bianca

Art Director
RomaniaEnglish