Cum te putem ajuta

Piața se schimbă, strategia ta de marketing digital ține pasul? Tu ocupă-te de ceea ce important pentru tine! De restul, ne ocupăm noi.

Cum te putem ajuta

Piața se schimbă, strategia ta de marketing digital ține pasul?

Tu ocupă-te de ceea ce important pentru tine! De restul, ne ocupăm noi.
Strategie Digitală
Vrei să-ți aduci clienții cât mai aproape prin marketing digital?

Specialiștii din echipa noastră te ajută să găsești strategia potrivită și planul de promovare pentru a ajunge la targetul tău, în funcție de modelul tău de business și bugetul disponibil.
Google Ads
Cu Google Ads (cunoscut anterior ca Google AdWords) îți promovezi produsele și serviciile în motorul de căutare Google, pe YouTube și pe milioane de site-uri partenere Google.

Indiferent de obiectivele pe care le ai, Google Ads are instrumentele potrivite.
Facebook Ads
Mai mult de 2 miliarde de persoane folosesc lunar Facebook - deci indiferent de ce audiență vrei să atingi, o vei găsi aici.

Fie că vrei vizibilitate, awareness sau conversie, Facebook e locul potrivit de unde să începi.
YouTube Ads
YouTube este al 3-lea cel mai accesat site, dupa Google și Facebook, astfel că poate fi un loc foarte important în care să te promovezi cu anunțuri video.

Obții mai multă expunere, în videoclipuri populare sau canale cu notorietate, cu un cost foarte mic!
Instagram Ads
Instagram este despre vizual, fotografii, povești. Este despre interacțiune și followers.

Spune povestea brand-ului tău și crește impactul vizual al business-ului tau prin campanii atractive.
LinkedIn Ads
Promovarea prin LinkedIn Ads te ajută să targetezi precis audiența și să reduci distanța dintre tine și angajații companiilor.

Îți expui astfel business-ul în fața a peste 2.5 milioane de utilizatori de LinkedIn, în România.
Waze Ads
Clienții tăi te pot găsi chiar în timp ce sunt la volan! Noi te ajutăm să ajungi la ei prin campanii targetate de Waze.

Business-ul tău poate fi următoarea oprire din drumul șoferilor.
CRO (Creșterea și Optimizarea Ratei de Conversie)
Nu e suficient să fii vizibil sau doar să aduci vizitatori pe site-ul tău. E important să transformi vizitatorii în clienți. Și să nu te oprești aici. Ci să îi fidelizezi, să îi transformi în clienți recurenți.

Noi te ajutăm. Hai să transformăm potențialul în retenție!
Tracking Avansat
Ca să putem atinge obiectivele campaniilor împreună, să știm ce fac utilizatorii odată ajunși în site și să putem trage concluzii imediate și relevante, este nevoie de implementarea unor coduri de tracking.

Echipa noastră te poate ajuta!
Te-am convins? Hai să ne cunoaștem!

Ce spun clienții despre noi

Am ajutat atât business-uri mici, la început de drum, dar și nume sonore din piață. Alătură-te și tu clienților noștri! Uite, spun despre noi că facem treabă bună:
https://www.results.ro/wp-content/uploads/2020/08/testim2.png

Nissan România

“Colaborarea cu Results Agency durează de mai bine de 10 ani, timp în care ne-am convins de profesionalismul și promptitudinea serviciilor, competența echipei, organizarea excelentă a proceselor și calitatea rezultatului final.
Am descoperit în echipa Results un partener de încredere, cu o filosofie sănătoasă a relațiilor de business, bazată pe respect reciproc și seriozitate!“

Monica-Daniela Mincă, MarCom & PR Manager

Autonom Rent-A-Car

„Suntem clienţi fericiţi ai Results Agency de peste 6 ani. Consider că promovează o relaţie puternică de parteneriat şi că au o abordare proactivă a nevoilor noastre. Îi recomand cu căldură!”

Marius Ştefan, CEO

Teach for Romania

„Alături de echipa Results am realizat cele mai frumoase obiective. Suntem de fiecare dată surprinşi de nivelul de dedicare şi profesionalism pe care această echipă îl demonstrează!”

Emanuela Barbă, Marketing & PR Manager

Ghidul Miresei

„Echipa Results Agency ne-a luat o problemă internă și a transformat-o într-un beneficiu. Am scutit timp și bani și am eficientizat campaniile online cu ajutorul lor. Îi recomandăm pentru succes în marketingul online!”

Ana Haralambie, Partener Executiv

Garage Nord

“Mulțumim echipei Results pentru profesionalismul, comunicarea și implicarea de care au dat dovadă. Cu voi avem încredere ca obiectivele propuse vor avea succesul dorit.
Recomandăm cu căldură acești oameni minunați!“

Mirela Iancu, Administrator

Optiprint

“Am derulat prin agenția de marketing Results Agency două proiecte de marketing online (Google & Facebook). Colaborarea cu ei a fost excelentă, de la creație până la implementare. În cele 2 luni cât au durat campaniile, vizitele pe pagina locală de internet au explodat.
Îi recomand cu căldura, în cazul în care aveți nevoie de mai multă vizibilitate online.“

Cristian Raicu, Linden Services SRL

Market Insiders

“Am colaborat pe proiecte mai mici, dar ne dorim să extindem acest parteneriat la proiecte creative, de impact pe zona de comunicare dintre companiile care activează în România. Am găsit la această echipă perseverență și promptitudine, două atribute încă nedemodate în relațiile profesionale.
Așteptăm cu încredere noi oportunități de colaborare!“

Daniela Zărnăescu, Creative Account Manager

Bello Store

“O echipă tânără, foarte promptă, care găsește cele mai bune soluții pentru a-și ajuta clienții.
Recomand cu toată încrederea!“

Melania Baston, Administrator

Au avut încredere în noi

Solicită o Ofertă

În urma trimiterii solicitării, vei primi pe adresa de email completată mai multe detalii despre noi, precum și prezentarea pașilor următori.