Facebook Ads

https://www.results.ro/wp-content/uploads/2019/08/facebook.png

Fie că vrei vizibilitate, awareness sau conversie, Facebook e locul de unde începi. Clienții tăi sunt pe Facebook, asta știm cu siguranță. Dar cum ajungi la ei ușor și fără să pierzi mulți bani? Algoritmul Facebook este de așa natură încât trebuie să ai o abordare deșteaptă, strategică, pentru a te asigura că ajungi la oamenii potriviți.

Lasă specialiștii din echipa noastră să pregătească, ruleze și optimizeze campanii prin:

  • Single Image
  • Carusel
  • Video
  • Remarketing
  • Dynamic Ads
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Facebook Ads

Optimizăm campaniile astfel încât fiecare leu investit să returneze profit.

Retargeting

Clienții potențiali  se întorc și vor să descopere lucruri noi.

Instagram Ads

Puterea vizualului.

Facebook Ads

Nu ne limităm doar la crearea de campanii, ci ne asigurăm că oferim clienților tăi o experiență de navigare cât mai plăcută, care are ca scop descoperirea produselor sau a serviciilor tale.

Optimizăm campaniile astfel încât fiecare leu investit să returneze profit. Pe lângă generarea de conversii, avem ca obiectiv prezentarea identității business-ului tău în fața clienților. Pentru o abordare creativă, îmbinăm formatele: video, imagine, carusel, canvas, slideshow, engagement, generare de lead-uri, page likes sau evenimente. Nicio campanie nu ar fi de succes dacă mesajul nu ajunge la grupul țintă, din acest motiv segmentăm inteligent publicul și eficientizăm gestionarea bugetului.

Retargeting

Clienții potențiali  se întorc și vor să descopere lucruri noi!

Le anticipăm obiecțiile sau temerile și, prin mesaje bine țintite, te ajutăm să le îndeplinești nevoile și să fii relevant pentru ei. Analizăm funnel-ul de conversie, ne jucăm cu audiențele custom, adăugăm Dynamic Ads în ecuație și scoatem mixul perfect pentru fiecare client al tău.

Instagram Ads

Puterea vizualului!

Utilizând tot platforma Facebook, avem la îndemână informații variate despre audiențe si alegem formatele ideale pentru campania ta. Odată creată, campania este în permanență monitorizată și optimizată pentru a genera un ROAS ideal.

Solicită o Ofertă

În urma trimiterii solicitării, vei primi pe adresa de email completată mai multe detalii despre noi, precum și prezentarea pașilor următori.