Instagram Ads

https://www.results.ro/wp-content/uploads/2019/08/Instagram.png

Instagram este unul dintre instrumentele de top de marketing. Îl folosești așa cum trebuie?

Business-ul tău poate fi pus în valoare prin aspectul vizual. Prin campaniile pe care le construim, creștem impactul vizual al afacerii tale și îți aducem clienții mai aproape prin imagini.

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Oferă clienților tăi o experiență captivantă

Crește vizibilitatea brand-ului tău

Abordare bazată pe ROI, centrată pe audiență

Mesajul tău ajunge unde trebuie și rezonează cu clienții tăi

Testare, testare, testare

Testăm în permanență ad-urile și le eliminăm pe cele neperformante

Photo Ads

Folosește imaginile într-un mod creativ pentru a spune povestea brand-ului tău pentru a genera o acțiune. Audiențele din Instagram au o rată de interacțiune mai mare și pot fi legate de obiectivele tale de conversie.

Video Ads

Reclamele video îți oferă posibilitatea de a combina sunetele și imaginile pentru a ajunge la o categorie vasta de oameni interesați de serviciile tale.

Carousel Ads

Campaniile tale capată încă un nivel de profunzime putând să combini imagini și video într-un format carousel. Astfel clienții tăi interacționează cu postarea, glisează fotografiile sau clipurile video. Rezultatul? Userul are o experiență interactivă și simte că face parte din povestea spusă de tine.

Reclame Colecție

Ajută-ți clienții să descopere produsele sau serviciile tale folosind imagini sau video pentru a spune o poveste integrată, construită în jurul unui produs sau mod de viață.

Solicită o Ofertă

În urma trimiterii solicitării, vei primi pe adresa de email completată mai multe detalii despre noi, precum și prezentarea pașilor următori.