Strategie digitală

https://www.results.ro/wp-content/uploads/2019/08/strategie.png

Vrei să-ți aduci clienții cât mai aproape prin marketing digital? Specialiștii din echipa noastră te ajută să găsești strategia potrivită și planul de promovare pentru a ajunge la targetul tău în funcție de modelul tău de business și bugetul disponibil.

  • Audit de Marketing online. Ne asigurăm că înțelegem împreună ce blochează atingerea obiectivelor de marketing ale companiei. În funcție de rezultatele auditului, elaborăm planul și strategia de marketing care vor fi aplicate ulterior.
  • Studiul competiției. Analizăm și te ajutăm să înțelegi dinamica și condițiile pieței.
  • Identificarea grupurilor țintă. Clienții tăi sunt împrăștiați peste tot? Ne asigurăm că știi unde se află grupul pe care îl țintești și cum îl găsești.
  • Găsirea diferențiatorilor. Dezvoltăm împreună mesaje care te diferențiază de competiția din piața în care activezi.
  • Alegerea mediilor de comunicare. Analizăm și alegem mediile prin care ajungi cel mai ușor la clienții tăi.
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Analiza Concurenței

Îți analizăm concurența și, respectând obiectivele tale, stabilim o strategie integrată, perfect adaptată pentru business-ul și bugetul tău.

Optimizarea Traseului de Cumpărare

Ne axăm pe creșterea numărului de vizitatori ce vor face o acțiune valoroasă pe website-ul tău.

Analiza Datelor

Într-un mediu dinamic, analiza continuă a datelor este vitală pentru business-ul tău.

Mediile Potrivite

Mesajul tău este important și ne asigurăm că ajunge la clienții tăi valoroși.

Analiza Concurenței

Îți analizăm concurența și, respectând obiectivele tale, stabilim o strategie integrată, perfect adaptată pentru business-ul și bugetul tău.

Identificăm oprotunități pentru fiecare canal de promovare și găsim elementele prin care te poți diferenția față de concurență.

Optimizarea Traseului de Cumpărare

Ne axăm pe creșterea numărului de vizitatori ce vor face o acțiune valoroasă pe website-ul tău. Fie că e vorba de o vânzare sau completarea unui formular (lead), avem mereu în vedere ce acțiuni trebuie întreprinse pentru a atinge acest obiectiv.

Analizăm ce fac userii pe website-ul tău, unde se opresc și ce putem îmbunătăți pentru a le face călătoria spre conversie cât mai facilă.

Analiza Datelor

Într-un mediu dinamic, analiza continuă a datelor este vitală pentru business-ul tău. Echipa noastră de oameni certificați Analytics se asigură că ești în permanență aliniat cu obiectivele tale. Pentru a optimiza strategia digitală, analizăm constant datele primite, corelăm rapoarte, identificăm trenduri și descoperim oportunități neexploatate pentru afacerea ta.

Mediile Potrivite

Mesajul tău este important, iar noi ne asigurăm că este receptat de oamenii potriviți. Cu o experiență de peste 10 ani, avem know-how-ul pentru o segmentare și o targetare cât mai precise a publicului țintă. După ce ne asigurăm că mesajul tău este elocvent și ajunge la grupul de interes, strategia va îmbina în mod creativ canalele de comunicare, ca tu să îți poți atinge obiectivele.

Contactează-ne