Strategie digitală

https://www.results.ro/wp-content/uploads/2019/08/strategie.png

Vrei să-ți aduci clienții cât mai aproape prin marketing digital?

Vrei să pornești, dar nu știi cum? Sau vrei să continui ce ai început, cu obiectivul de a obține mai mult?

Ai o mulțime de întrebări și nevoie de ajutor în găsirea răspunsurilor?

Specialiștii din echipa noastră te ajută să găsești strategia potrivită și planul de promovare pentru a ajunge la target-ul tău în funcție de modelul tău de business și bugetul disponibil.

Cum facem asta?

  • Începem cu un audit de marketing online, în urma căruia vom înțelege împreună ce blochează atingerea obiectivelor de marketing ale companiei
  • Vorbim despre business-ul tău, îl cunoaștem îndeaproape, ne povestești ce ai făcut în trecut, ce a funcționat și ce nu
  • Analizăm concurența și vedem care sunt diferențiatorii tăi. Analizăm și te ajutăm să înțelegi dinamica și condițiile pieței.
  • Cunoaștem publicul țintă și încercăm să îl segmentăm cât mai bine în grupuri la care să ajungem cu mesaje cu impact și prin mecanisme personalizate
  • Stabilim obiective și alegem mediile prin care ajungi cel mai ușor la clienții tăi
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Analiza Concurenței

Îți analizăm concurența și, respectând obiectivele tale, stabilim o strategie integrată, perfect adaptată pentru business-ul și bugetul tău.

Optimizarea Traseului de Cumpărare

Ne axăm pe creșterea numărului de vizitatori ce vor face o acțiune valoroasă pe website-ul tău.

Analiza Datelor

Într-un mediu dinamic, analiza continuă a datelor este vitală pentru business-ul tău.

Mediile Potrivite

Mesajul tău este important și ne asigurăm că ajunge la clienții tăi valoroși.

Ce spun clienții despre noi

Am ajutat atât business-uri mici, la început de drum, dar și nume sonore din piață. Alătură-te și tu clienților noștri. Uite, spun despre noi că facem treabă bună:
https://www.results.ro/wp-content/uploads/2020/08/testim2.png

Nissan România

“Colaborarea cu Results Agency durează de mai bine de 10 ani, timp în care ne-am convins de profesionalismul și promptitudinea serviciilor, competența echipei, organizarea excelentă a proceselor și calitatea rezultatului final.
Am descoperit în echipa Results un partener de încredere, cu o filosofie sănătoasă a relațiilor de business, bazată pe respect reciproc și seriozitate!“

Monica-Daniela Mincă, MarCom & PR Manager

Autonom Rent-A-Car

„Suntem clienţi fericiţi ai Results Agency de peste 6 ani. Consider că promovează o relaţie puternică de parteneriat şi că au o abordare proactivă a nevoilor noastre. Îi recomand cu căldură!”

Marius Ştefan, CEO

Teach for Romania

„Alături de echipa Results am realizat cele mai frumoase obiective. Suntem de fiecare dată surprinşi de nivelul de dedicare şi profesionalism pe care această echipă îl demonstrează!”

Emanuela Barbă, Marketing & PR Manager

Ghidul Miresei

„Echipa Results Agency ne-a luat o problemă internă și a transformat-o într-un beneficiu. Am scutit timp și bani și am eficientizat campaniile online cu ajutorul lor. Îi recomandăm pentru succes în marketingul online!”

Ana Haralambie, Partener Executiv

Garage Nord

“Mulțumim echipei Results pentru profesionalismul, comunicarea și implicarea de care au dat dovadă. Cu voi avem încredere ca obiectivele propuse vor avea succesul dorit.
Recomandăm cu căldură acești oameni minunați!“

Mirela Iancu, Administrator

Optiprint

“Am derulat prin agenția de marketing Results Agency două proiecte de marketing online (Google & Facebook). Colaborarea cu ei a fost excelentă, de la creație până la implementare. În cele 2 luni cât au durat campaniile, vizitele pe pagina locală de internet au explodat.
Îi recomand cu căldura, în cazul în care aveți nevoie de mai multă vizibilitate online.“

Cristian Raicu, Linden Services SRL

Market Insiders

“Am colaborat pe proiecte mai mici, dar ne dorim să extindem acest parteneriat la proiecte creative, de impact pe zona de comunicare dintre companiile care activează în România. Am găsit la această echipă perseverență și promptitudine, două atribute încă nedemodate în relațiile profesionale.
Așteptăm cu încredere noi oportunități de colaborare!“

Daniela Zărnăescu, Creative Account Manager

Bello Store

“O echipă tânără, foarte promptă, care găsește cele mai bune soluții pentru a-și ajuta clienții.
Recomand cu toată încrederea!“

Melania Baston, Administrator

Au avut încredere în noi:

Solicită o Ofertă

În urma trimiterii solicitării, vei primi pe adresa de email completată, mai multe detalii despre noi, precum și prezentarea pașilor următori.

Analiza Concurenței

Îți analizăm concurența și, respectând obiectivele tale, stabilim o strategie integrată, perfect adaptată pentru business-ul și bugetul tău.

Identificăm oprotunități pentru fiecare canal de promovare și găsim elementele prin care te poți diferenția față de concurență.

Optimizarea Traseului de Cumpărare

Ne axăm pe creșterea numărului de vizitatori ce vor face o acțiune valoroasă pe website-ul tău. Fie că e vorba de o vânzare sau completarea unui formular (lead), avem mereu în vedere ce acțiuni trebuie întreprinse pentru a atinge acest obiectiv.

Analizăm ce fac userii pe website-ul tău, unde se opresc și ce putem îmbunătăți pentru a le face călătoria spre conversie cât mai facilă.

Analiza Datelor

Într-un mediu dinamic, analiza continuă a datelor este vitală pentru business-ul tău. Echipa noastră de oameni certificați Analytics se asigură că ești în permanență aliniat cu obiectivele tale. Pentru a optimiza strategia digitală, analizăm constant datele primite, corelăm rapoarte, identificăm trenduri și descoperim oportunități neexploatate pentru afacerea ta.

Mediile Potrivite

Mesajul tău este important, iar noi ne asigurăm că este receptat de oamenii potriviți. Cu o experiență de peste 10 ani, avem know-how-ul pentru o segmentare și o targetare cât mai precise a publicului țintă. După ce ne asigurăm că mesajul tău este elocvent și ajunge la grupul de interes, strategia va îmbina în mod creativ canalele de comunicare, ca tu să îți poți atinge obiectivele.